mogen wij ons even voorstellen

Wij zijn een onderneming die lokaal, regionaal en landelijk actief is. Wij verstaan ons vak als weinig andere, hebben een macht aan kennis en ervaring en kijken met een brede blik naar ondernemigen. We worden vaak slimmeriken genoemd, een kwalificatie waar we trotst op zijn. Per slot van rekening is dat nou precies wat het bedrijfsleven zoekt. Slimme adviseurs die de financiĆ«le, fiscale en bedrijfsjuridische aspecten van een bedrijf door- en overzien. Proactief, Creatief, Aandachtig, Persoonlijk betrokken. Gefocust op flexibiliteit en kansen omdat ondernemers meer geĆÆnteresseerd zijn in wat wel kan dan in wat niet kan.

De onderneming is een tiental jaren geleden opgericht en wordt nu geleid door Drs. Ruud Kleijs.

Wie is Ruud?

Na mijn middelbare schoolopleiding heb ik de Erasmus Universteit in Rotterdam afgerond en heb ik daarna postdoctoraal mijn registeraccountant diploma behaald. Mijn loopbaan begon ik bij twee grote accountantskantoren in Nederland.

Na een aantal jaren ben ik een eigen onderneming in Delft gestart die zeer succesvol was. Omdat ik mij hierin niet gelukkig voelde heb ik deze onderneming verkocht en ben na een langdurige zelfstudie tot de conclusie gekomen dat ik met mijn opgebouwde kennis veel meer kon betekenen voor ondernemingen die mijn hulp nodig hebben. Ik heb mij toen ook uit het accountantsregister laten schrijven, mede omdat de verantwoordelijkheid van een handtekening mij te groot werd. Daardoor heb ik nu ook de mogelijkheid om "out off the box" te denken.

Mijn aandacht gaat nu voornamelijk uit naar de mens achter de ondernemer en de onderlinge relaties, zowel bij de ondernemer, als tussen de ondernemer en zijn onderneming. Zodoende kom ik nu tot adviezen die niet altijd voor de hand liggen maar zeker wel ter zake doende zijn.